Legrand End User

Despre Legrand Romania

Legrand este  specialistul global in infrastructuri electrice si digitale. Solutiile sale complete pentru cladiri rezidentiale, comerciale, de birouri, invatamant, data center, spitale si alte centre de sanatate, hoteluri si constructii industriale il fac un etalon in domeniu pentru utilizatorii din intreaga lume.  Inovatia, care include lansarea constanta de produse cu valoare adaugata, precum si achizitiile, sunt cei mai importanti factori carora li se datoreaza cresterea companiei.

Cu reprezentante in mai bine de 90 tari, Legrand isi distribuie produsele in peste 180 tari din lumea intreaga. Mai mult decat atat, compania de origine franceza realizeaza doua treimi din cifra sa de afaceri datorita unor produse care sunt pe locul I sau II, in materie de vanzari, in tari de pe tot Globul.

Legrand a raportat vanzari de peste 5 miliarde de euro în 2016. Compania este listata la Bursa NYSE Euronext si este o componenta a indicilor bursieri CAC40, FTSE4Good, MSCI World, Corporate Oekom Rating si DJSI. 


Bticino - componente electrice de joasa tensiune, design modern, sistemul de casa inteligenta MyHome...
Zucchini - transformatoare uscate cu izolatie din rasini, sisteme de distributie in bare capsulate...
Cablofil - paturi din plasa de sarma pentru cabluri, dispozitivul de protectie impotriva incendiilor Ez Path...
Sarlam - corupuri de iluminat pentru cai de acces si spatii diverse...