Legrand End User

Noutati

Legrand a anuntat castigatorul masinii Ford Tourneo Courier, Marele Premiu al campaniei Cursa Campionilor

București, 4 octombrie 2018 - Marele Premiu al Cursei Campionilor Legrand a fost câștigat de catre REAL AUTOMATIC, companie de instalatii electrice si automatizari din Brasov.

 

Real Automatic este o companie atestata ANRE specializata in proiectare instalatii electrice, automatizari industriale, sisteme de securitate si cablare telefonie / interfonie, cu o cifra de afaceri anuala in crestere datorita profesionalismului dar si a solutiilor de inalta calitate pe care compania Legrand le furnizeaza.

Castigatorul a fost desemnat prin tragere la sorti, participand la tombola organizata de Legrand Romania in cadrul careia au mai fost acordate alte 30 de premii importante constand in produse de inalta tehnologie, precum solutiile ELIOT.

Programul ELIOT susține dezvoltarea accelerată a Internet of Things, inovatia ELIOT dezvoltand soluții conectate direct de pe smarthphone cu beneficii pe termen lung pentru utilizatorii finali, precum și pentru profesioniști.

Pentru mai multe informații despre programul Eliot puteți accesa link-ul:

http://www.legrand.com/EN/eliot-program_13238.html

 

Campania s-a derulat în perioada 21 mai – 14 septembrie 2018, timp in care aproximativ 1000 de participanti s-au inscris pe site-ul www.castigculegrand.ro, o platforma Legrand Romania pe care se desfasoara toate campaniile companiei.

 

“Constatam ca interesul colaboratorilor nostri pentru campaniile Legrand este semnificativa, produsele si solutiile Legrand fiind distribuite de peste 20 ani pe piata romaneasca si apreciate pentru calitatea, designul, confortul si tehnologia avansata pe care le ofera. Ne place sa investim in relatia de afaceri cu partenerii nostri intelegand nevoile lor si adaptandu-ne continuu la cererile pietei. Transmit multumiri tuturor participantilor pentru ca ne aleg solutiile si felicitari atat marelui premiant cat si celorlalti castigatori ai campaniei “Cursa Campionilor”, a declarat Calin Pascalau, Country Manager.

 

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

În România, Grupul Legrand este prezent de peste 20 ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil.

Bazându-se pe un program de CSR în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse si servicii de inalta tehnologie adaptate la cererea pietei.

Legrand a raportat vânzări de peste 5,5 miliarde de euro în 2017. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă a indicilor bursieri CAC 40, FTSE4Good, MSCI World, Corporate Oekom Rating, DJSI World, Vigeo Euronext Eurozone 120, Europe 120-France 20 şi World 120 si Ethibel Sustainability Index Excellence.

www.legrand.ro  

Zilele Legrand & Friends

06 iunie 2018

Ultimele inovatii din domeniul electric

Legrand, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, a organizat in luna mai  seria de workshop-uri interactive Zilele Legrand & Friends, dedicate specialistilor din domeniu.

Concepute sub forma de ateliere practice, in cadrul carora solutiile Legrand au putut fi testate, workshop-urile au avut loc in  showroom-urile Legrand din Bucuresti, Brasov si Cluj. Continutul a fost personalizat pentru fiecare tip de client, fiind zile diferite dedicate electricienilor, instalatorilor, distribuitorilor, revanzatorilor si tablotierilor. Specialistii s-au putut inscrie gratuit pe www.legrandandfriends.ro, alegand ziua si intervalul orar preferat.

...

SOLUTII INOVATOARE PENTRU DATA CENTER SI RETELE LOCALE

11 mai 2017

Gasesti solutii pentru orice configuratie cu noua gama de PDU-uri basic Legrand

Oferta completa raspunde celor mai specifice cerinte prin inovatie, performanta si fiabilitate. De la mici aplicatii comerciale IT si pana la Data Center, poti alege solutia potrivita:
• 10”, 19” sau verticale; 1&3 phase
• Mare varietate de functiuni: alimentare, protectie, identificare si control
• Integrare prize standard german, C13 si C19

INOVATII EXCLUSIVE LEGRAND
• Sistem cord locking – impotriva deconectarii accidentale
• Intrare cablu cu orientare rotativa 330o
• Identificarea circuitelor prin coduri de culoare
• Ampermetru cu schimbare pozitie
• Sistem de instalare prin clipsare
 
 

Încărcare mai rapidă cu noile prize USB!

04 mai 2017

Noile încărcătoare USB BTicino reprezintă fuziunea dintre stil și tehnologie, iar avantajele pe care le integrează sunt:

- Design pentru orice ambient și în ton cu restul aparatajului din casă. Sunt disponibile pe alb pentru Matix, LivinLight și Axolute, dar și pe aluminiu/tech și antracit pentru ultimele două game;

- Modularitate pentru libertate maximă în montaj;

- Timp redus de încărcare a echipamentelor electronice mulțumită curentului de ieșire mai mare:

          - 1100mA în loc de 750mA pentru referințele de un modul;

          - 2400mA în loc de 1500mA pentru referințele de două module.

Află detalii complete de la Reprezentantul tău Legrand!

Noile prize TV Bticino ofera mai mult cu mai putin!

04 mai 2017

Cu mai putine referinte si acelasi design, noua oferta de prize TV Bticino propune mai multe functiuni si performante crescute prin:

  • • imbunatatirea atenuarii 
  • • simplificarea procesului de instalare

 

La gamele LivingLight si Axolute, pentru fiecare functiune disponibila in 3 finisaje (alb, aluminiu/tech, antracit), cele 3 placi de finisaj se regasesc impreuna in acelasi ambalaj, sub o singura referinta.

 
Afla detalii complete de la Reprezentantul tau Legrand!

1 2 3 4