Legrand End User

Termeni si conditii

 

Orice utilizare a prezentei pagini web furnizate de LEGRAND ROMANIA SRL (in continuare „Legrand”), este supusa Termenilorsi conditiilor de utilizare. Aceşti Termeni de utilizare pot fi modificaţi sau înlocuiţi de alţi termeni şi condiţii, de ex. pentru achiziţionarea de produse şi/sau servicii. Site-ul www.legrand.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea Legrand si nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse in niciun fel, pe niciun suport fara acordul prealabil scris al Legrand. Site-ul www.legrand.roincluzand, enumerarea nefiind limitativa, textele, imaginile, reprezentarile video sau audio continute de acesta, sunt protejate de prevederile legislatiei in vigoare privind drepturile de proprietate intelectuala. Legrand nu va fi in nicio imprejurare raspunzatoare pentru nicio dauna, oricare ar fi aceasta, care provine din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza prezentul website sau informatia cuprinsa in el.

LEGRAND ROMANIA SRL este o societate cu raspundere limitata, organizata si functionand conform legislatiei din Romania, inregistrata in Registru Comertului sub nr. J40 / 17143 / 25.10.2004, cod unic de identificare RO 16874112, capital social 733.100 Ron, sediul social in str. Ghetarilor, nr. 15, sector 1, Bucuresti, cod postal 014106, Romania.

Acest website este găzduit de serverele LEGRAND.

Aceste website este reglementat de legearomana ; vizitatorii internaţionali trebuie să se asigure că respectă legea aplicabilă la nivel local. Întrucât prezenta informare poate suferi modificări în orice moment, fără notificare prealabilă, vă invităm să consultaţi această pagină în mod regulat.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

 

CONŢINUT WEBSITE

LEGRAND depune toate eforturile pentru a oferi un conţinut de încredere, însă, independent de grija şi diligenţa pentru modul de redactare a textului şi publicarea de fotografii, se pot strecura unele erori în informaţiile furnizate pe acest website. LEGRAND îşi declină răspunderea pentru daunele directe sau indirecte rezultate din accesarea website-ului sau din utilizarea informaţiilor conţinute în acesta (de exemplu: erori, omisiuni, inaccesibilitate, pierderi de date, deteriorare, distrugere sau virusuri care pot afecta echipamentele IT ale utilizatorului). Prin urmare, utilizatorul acceptă să folosească aceste informaţii pe răspunderea sa asumată exclusiv şi este invitat să întreprindă toate verificările necesare.

LINK-URI HYPERTEXT

LEGRAND nu are niciun control asupra conţinutului ce provine din website-uri terţe. LEGRAND şi filialele sale declină în mod oficial orice răspundere pentru conţinutul site-urilor la care se trimit link-urile. Aceste link-uri sunt furnizate sub forma unui serviciu pentru utilizatorii website-ului LEGRAND sau ai website-urilor filialelor sale sau ale entităţilor afiliate. Decizia de a accesa aceste link-uri aparţine exclusiv utilizatorilor de Internet. Vă rugăm să luaţi în considerare că website-urile neafiliate sunt reglementate de termeni şi condiţii de utilizare distincte.

EXCLUDERI ŞI RESPONSABILITĂŢI

Grupul LEGRAND deţine, îşi rezervă şi menţine toate drepturile de proprietate, în special de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor pentru acest website şi pentru informaţiile conţinute de acestea. Mărcile menţionate pe acest website (listă non-exhaustivă: Legrand ©, Céliane ™, Mosaic ™, Plexo ™ etc.) sunt mărci înregistrate. Toate brevetele, logo-urile, textele, machetele de pagină, elementele vizuale, fotografiile, graficele, pictogramele, precum şi orice alte elemente distinctive cuprinse în paginile acestui website sunt proprietatea exclusivă a LEGRAND. În conformitate cuLegea nr.8 din 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, orice reprezentare sau reproducere, în parte sau în totalitate, în scopul utilizării, pe orice suport sau prin orice mijloc, este strict interzisă fără acordul scris al Legrand. Orice încălcare a acestui drept de autor se pedepseste conform prevederilor legale in vigoare.

INFORMAŢII CU CARACTER PERSONAL

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE

1. Prin furnizarea datelor cu caracter personal acceptati in mod implicit si politica de confidentialitate si securitate de mai jos. Va sfatuim sa o cititi cu atentie. SC LEGRAND ROMANIA SRL, isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

2. Furnizarea datelor cu caracter personal implica acceptul dumneavoastra ca datele personale sa fie stocate si prelucrate de SC LEGRAND ROMANIA SRL.

3. In conformitate cu cerintele legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC LEGRAND ROMANIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

4. Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de sc legrand romania srl, va trebui sa furnizati anumite date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date va determina imposibilitatea folosirii serviciilor SC LEGRAND ROMANIA SRL si a derularii relatiilor de tip comercial.Ca regulă generală, puteţi vizita website-urile LEGRAND fără a fi necesar să furnizaţi datele personale. Cu toate acestea, câmpurile marcate cu un asterisc indică necesitatea introducerii unor informaţii de bază. Necompletarea câmpurilor relevante poate avea ca rezultat imposibilitatea LEGRAND de a vă oferi acces sau anumite servicii.

5. Informatiile furnizate de dumneavoastra si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei, alte companii din grup.

6. Conform legii nr. 677/2001, detineti dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

7. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti adresa o cerere in scris, datata si semnata la adresa: Bucuresti, str. Ghetarilor, nr. 15, etajele 2 si 4, sector 1, Romania. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra vor fi transmise in state din Uniunea Europeana.

SECURITATEA SI CONFIDENŢIALITATEA DATELOR COLECTATE:

LEGRAND a implementat măsuri fizice, electronice şi administrative de protecţie în conformitate cu reglementările menite să protejeze datele dumneavoastră personale.
Aceste date pot fi accesate doar de către un număr restrâns de persoane autorizate.

CONDIŢII DE UTILIZARE

Puteţi utiliza acest Website numai în conformitate cu Termenii şi Condiţiile de Utilizare prezente şi, în orice caz, puteţi folosi acest Website numai în scopuri legale, mai exact în conformitate cu legislaţia în vigoare, reglementările şi practicile din Romania si Uniunea Europeana sau din statul din care Website-ul este accesat.În special, sunteţi de acord:

· Să nu publicaţi, să nu transmiteţi sau să nu distribuiţi nicio informaţie de natură obscenă, defăimătoare, nelegală sau de natură să producă prejudicii, fie pe sau de pe acest Website;

· Să nu utilizaţi acest Website într-o manieră de natură să încalce drepturile altor persoane;

· Să nu efectuaţi rezervări neautorizate, false sau frauduloase;

· Să nu utilizaţi niciun software, procedură sau dispozitiv cu scopul de a împiedica sau de a încerca să împiedice buna funcţionare a Website-ului, fie manual fie electronic, prin orice mijloace, în special cu privire la încărcarea sau accesarea de fişiere care conţin date modificate sau virusuri;

· Să nu degradaţi, modificaţi sau schimbaţi aspectul grafic al acestui Website sau codurile software care îl alcătuiesc;

· Să nu întreprindeţi nicio acţiune susceptibilă de a provoca trafic nerezonabil sau disproporţionat pe Website sau pe o infrastructură asociată;

· Să nu obţineţi sau să nu încercaţi să obţineţi acces neautorizat la niciuna dintre reţelele noastre, prin orice mijloace.

Fără a aduce atingere celorlaltor drepturi cuprinse în cadrul acestor termeni şi condiţii, (indiferent dacă acestea sunt legale sau nu), grupul Legrand îşi rezervă dreptul de a refuza accesul la acest Website în cazul în care consideră (conform propriilor criterii), că sunt încălcate oricare din prevederile acestor Termeni şi Condiţii de Utilizare.

Grupul Legrand îşi rezervă dreptul de a îmbunătăţi sau de a modifica informaţiile, serviciile, produsele şi alte articole de pe acest Website, sau de a închide Website-ul, în orice moment, fără notificare prealabilă. Grupul Legrand îşi rezervă, de asemenea, dreptul de a modifica aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare în orice moment, aceste modificări fiind aplicabile imediat, de îndată ce sunt publicate online pe acest Website.

Prin urmare, prin continuarea accesării sau utilizării acestui Website, vă exprimaţi acordul de a respecta modificările acestor Termeni şi Condiţii de utilizare.