Politica de confidentialitate

1. DECLARAȚIE

LEGRAND va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

2. COLECTAREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIEI

Legrand Romania SRL, cu sediul social în București, Str. Gara Herăstrău nr. 4, Green Court, Clădirea C, Etaj 2, Sector 2, inmatriculată la Registrul Comerțului cu nr: J40/17143/2004, Cod Identificare Fiscală: RO 16874112, prelucrează date cu caracter personal în vederea participării la campaniile Legrand, precum și în scopuri de reclamă și marketing (inclusiv trimiterea de newslettere).

Furnizarea datelor cu caracter personal este obligatorie pentru primirea de informatii cu privire la produsele si serviciile Legrand. Refuzul dumneavoastră de a furniza datele cu caracter personal va avea drept consecință imposibilitateatrimiterii informatiilor.

Nu vom vinde sau inchiria datele dumneavoastra cu caracter personal unor terte persoane sau companii.

Colectam informatii atunci cand ne furnizati personal prin: abonarea la newsletter, trimiteti feedback sau e-mail la adresa noastra.

Datele cu caracter personal care se prelucrează sunt:

- nume
- prenume
- adresă de domiciliu și/sau de corespondență
- email
- telefon
- ocupație
- loc de muncă
- IP

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi trimise:

- firmelor de curierat, în vederea experierii produselor, materialelor cu privire la produsele și serviciile Legrand Romania SRL sau campanii desfășurate de Legrand Romania SRL
- agenției de publicitate parteneră Legrand Romania SRL
- platformelor on-line ce realizeaza trageri la sorți
- platformelor on-line de trimitere a mesajelor informative (inclusiv newsletter-uri) cu privire la produsele și serviciile Legrand Romania SRL sau alte campanii desfășurate de Legrand Romania SRL

De asemenea, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate în Franța, către societăți din grupul Legrand (de exemplu: Legrand SNC, Legrand SA). 

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi stocate pe durata existenței Legrand Romania SRL. 

3. FORMULARUL DE CONTACT

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.

4. INFORMAȚII DIN RAPOARTE DE MONITORIZARE A TRAFICULUI

Atunci cand vizitati un site web dezvaluiti anumite informatii despre dvs. precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site-ul nostru, informatii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). LEGRAND, ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii cu scopul de a imbunatatii experienta utilizatorilor si calitatea serviciilor oferite. Aceste date conform noii legi in vigoare vor sa fi analizate numai cu acordul dumneavoastra.

5. SECURITATE

LEGRAND ROMANIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

LEGRAND a implementat măsuri fizice, electronice şi administrative de protecţie în conformitate cu reglementările menite să protejeze datele dumneavoastră personale.

Aceste date pot fi accesate doar de către un număr restrâns de persoane autorizate conform punctului 2. al Politicii de confidentialitate.

Depunem eforturi pentru a proteja LEGRAND si utilizatorii nostri impotriva accesului neautorizat sau a modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate a informatiilor pe care le detinem.

In special:

Va oferim acces securizat la datele personale

Ne revizuim practicile de colectare, stocare si prelucrare a informatiilor, inclusiv masurile de securitate fizice, pentru a oferi protectie impotriva accesului neautorizat la sisteme.

Restrictionam accesul la informatiile cu caracter personal, oferindu-l numai persoanelor autorizate  care sunt indreptatite sa afle respectivele informatii pentru a le putea prelucra in numele nostru si care se supun unor obligatii contractuale stricte de confidentialitate si pot fi trasi la raspundere sau carora li se poate desface contractul daca nu indeplinesc aceste obligatii.

In cazul in care baza noastra de date a fost afectata in vreun fel ne asumam responsabilitatea de a va anunta si a anunta si autoritatile GDPR in maxim 72 de ore de la producerea evenimentului.

6. ANUNTATEA MODIFICARILOR

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe aceasta pagina astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail.

Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

7. DREPTURILE TALE CA UTILIZATOR AL SITE-ULUI

Vă aducem la cunoștință că aveți următoarele drepturi, cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal:

- dreptul de a solicita Legrand Romania SRL, în ceea ce privește datele cu caracter personal, accesul la acestea, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării;
- dreptul de a se opune prelucrării;
- dreptul la portabilitatea datelor;
- dreptul de a retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
- dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere.

 

8. STERGEREA SI MODIFICAREA INFORMATIILOR PERSONALE 

Orice solicitare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către Legrand Romania SRL se poate trimite astfel: 

- prin poștă, cu confirmare de primire, la sediul social din București, Str. Gara Herăstrău nr. 4, Green Court, Clădirea C, Etaj 2, Sector 2;
- prin e-mail, la adresa: legrand.romania@legrand.ro;
- accesând formularul de contact de pe prezentul website, prezent la acest link: http://www.legrand.ro/contact/.

Legrand Romania SRL va răspunde solicitărilor persoaneler cărora le sunt prelucrate datele în termen de maxim o lună de zile de la primirea cererii. 

9. CADRUL LEGAL

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si din Uniunea Europeana.

LEGRAND ROMANIA SRL este o societate cu răspundere limitată, organizată și functionând conform legislației din România, înregistrată în Registru Comerțului sub nr. J40 / 17143 / 25.10.2004, cod unic de identificare RO 16874112, capital social 733.100 Ron, sediul social in str. Gara Herastrau, nr. 4, Green Court Bucharest, Cladirea C, Etaj 2, Cod 020334, sector 2, București, România.

Tipurile de solicitare pe care le puteti cere sunt:

Cere-ti datele dumneavoastra (O sa fie trimise pe adresa dumneavoastra de email toate informatiile legate de aceasta adresa pe care le avem din interactiunea cu site-ul nostru.)

Faceti modificari in optiunile de utilizare ale datelor (mentionati modificarile cerute in formular)

Stergeti datele (Prin aceasta solicitare va vom sterge din baza de date toate informatiile contului dumneavoastra pe care le gasim.)