Legrand

Legrand este  specialistul global in infrastructuri electrice si digitale.

Solutiile sale complete pentru cladiri rezidentiale, comerciale, de birouri, invatamant, data center, spitale si alte centre de sanatate, hoteluri si constructii industriale il fac un etalon in domeniu pentru utilizatorii din intreaga lume.  

In 2018, la nivel mondial, Legrand a raportat vanzari de aproape 5,5 miliarde de euro, cu o crestere de aproximativ 5% fata de 2017.

download

Inovatia, care include lansarea constanta de produse cu valoare adaugata, precum si achizitiile, sunt cei mai importanti factori carora li se datoreaza cresterea companiei. 


Legrand isi distribuie produsele in peste 180 tari din lumea intreaga, are reprezentante in mai bine de 90 tari si peste 38.000 angajati. Compania de origine franceza realizeaza doua treimi din cifra sa de afaceri datorita unor produse care sunt pe locul I sau II, in materie de vanzari, in tari de pe tot Globul.


Grupul ofera peste 170 000 de coduri de catalog, in 95 de familii de produse, cu o oferta sistematica ce face posibila realizarea oricarei instalatii electrice sau informatice, indiferent de tipul proiectului, natura sau marimea sa.

 

control si comanda: prize si intrerupatoare, confort si economia energiei, comunicare si siguranta, casa inteligenta
distributia energiei si aplicatii industriale: echipamente de protectie, cabinete, dulapuri industriale, transformatoare
 -distributia cablurilor: distributia perimetrala a cablurilor (DLP), paturi de cabluri, doze de pardoseala, coloane si mini-coloane
 - distributia voce-date-imagine VDI: prize RJ45, puncte de acces WI-FI, cabinete si dulapuri de distributieGrupul Legrand integreaza cele mai bune solutii de pe piata pentru a oferi raspunsurile potrivite cerintelor schimbatoare ale pietei, atat pentru clientii finali cat si pentru profesionistii in domeniu.

 

Legrand este o companie listata la Euronext Paris si este o componenta notabila a indicilor bursieri CAC 40 (cod ISIN FR0010307819).

Grupul Legrand isi desfasoara activitatea la nivel global pe baza unor valori puternice, adoptate de toate echipele sale:

 

  • Inovatia
  • Grija faţă de client
  • Optimizarea resurselor
  • Comportamentul etic

 

Elaborate in urma unui proces de durata, acestea reprezinta baza culturii noastre organizationale.

 

Inovatia

Presupune dezvoltarea continua de solutii inovatoare in toate domeniile noastre de activitate. Ia in considerare schimbarile la nivelul intregii societati si provocarile care impacteaza organizatia noastra si dezvoltarea de noi prouse. Investim in cercetare-dezvoltare aproape 5% din cifra noastra de afaceri.

 

Grija fata de client
Se materializeaza prin calitatea angajamentelor asumate si a serviciilor oferite clientilor nostri, pe tot parcursul ciclului nostru de afaceri.

De la designul de produs pana la serviciile post-vanzare, suntem permanent preocupati sa propunem constant solutii inovatoare clientilor nostri, persoane fizice sau juridice, clienti finali sau parteneri specializati, mai ales in domeniul cladirilor conectate.

 

Optimizarea resurselor
Ne propunem sa cucerim noi segmente de clienti, noi piete, sa ne dezvoltam durabil. Politicile noastre de resurse umane permit celor 38000 de colegi sa aiba un plan de cariera bine structurat, astfel incat sa contribuie cu tot potentialul lor la rezultatul comun.

 

Comportamentul etic
Promovam relatii pe termen lung, bazate pe respect si incredere, incurajand astfel colaborari reale si deschise in cadrul companiei, precum si schimburile externe bazate pe incredere si seriozitate.

Ne dorim alaturi de noi persoane profesioniste si motivate care pot contribui la realizarea misiunii companiei.

Investim in dezvoltarea echipelor.

Promovam un mediu de lucru orientat catre continua dezvoltare atat la nivel individual, cat si la nivelul intregii organizatii.

Echipa manageriala adopta ‘’politica usilor deschise’’, care permite fiecarui angajat sa isi exprime opiniile intr-un mod deschis si onest.

Daca vrei sa candidezi pentru un post in echipa noastra, te rugam sa completezi formularul de mai jos:

Nume
Telefon
Email
Localitate
Mesaj
Utilizam datele tale personale din acest formular pentru a te contacta si a solutiona eventualele solicitari.
Prin bifarea acestei casute iti exprimi acordul cu Politica de confidentialitate de mai jos, aspect necesar pentru a putea trimite mesajul tau.

In România si Republica Moldova, Legrand este prezent de peste 20 de ani si comercializeaza, prin intermediul distribuitorilor sai, cele mai variate si inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 marci de top dintre care cele mai reprezentative sunt:


Bticino - componente electrice de joasa tensiune, design modern, sistemul de casa inteligenta MyHome
Zucchini - transformatoare uscate cu izolatie din rasini, sisteme de distributie in bare capsulate
Cablofil - paturi din plasa de sarma pentru cabluri, dispozitivul de protectie impotriva incendiilor Ez Path
Sarlam - corupuri de iluminat pentru cai de acces si spatii diverse

 

Showroom
Pentru a experimenta pe viu solutiile Grupului Legrand puteti vizita showroomurile aflate in toate zonele tarii.

Astfel puteti lua contact cu produsele pe care doriti sa le achizitionati, iar echipa comerciala si tehnica Legrand va sta la dispozitie cu recomandari si solutii utile.

Grupul Legrand: Rezultate financiare la T1
Grupul Legrand, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, anunță rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului 2019...
Legrand achizitioneaza Universal Electric Corporation (SUA)
Legrand își continuă strategia de achiziții care completează oferta existentă 2 și anunță preluarea Universal Electric Corporation...
Grupul Legrand: rezultate financiare 2018
Cu o creștere organică a vânzărilor de +4,9% în 2018, Legrand și-a depășit obiectivul anual setat și a continuat să își îmbunătăţească poziţionarea pe piaţă...
Pe scurt cu Legrand: 4 evenimente interactive despre aplicaţii de mare complexitate
Legrand România a organizat o serie de evenimente interactive în Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Braşov...
Grupul Legrand: crestere vanzari cu 8% la H1
Grupul Legrand, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, anunță rezultatele financiare pentru primul semestru al 2019...
Vânzări nete Grup Legrand: +10% la 9 luni
Rezultele pozitive se datorează lansărilor și achizițiilor...
Legrand semneaza Carta Diversitatii din Romania
Legrand semneaza Carta Diversitatii din Romania
Legrand: +10% vânzări în 2019 Progres important: soluții conectate
Cifră de afaceri: 6,622 miliarde de euro, profit net: 834,8 milioane de euro
Newsletter Legrand
Va puteti abona pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte!