Legrand
Noutati


click pe imagini pentru a le mari

Legrand a anuntat castigatorul masinii Ford Tourneo Courier, Marele Premiu al campaniei Cursa Campionilor

adaugat la data de: 13.11.2018

București, 4 octombrie 2018 - Marele Premiu al Cursei Campionilor Legrand a fost câștigat de catre REAL AUTOMATIC, companie de instalatii electrice si automatizari din Brasov.

 

Real Automatic este o companie atestata ANRE specializata in proiectare instalatii electrice, automatizari industriale, sisteme de securitate si cablare telefonie / interfonie, cu o cifra de afaceri anuala in crestere datorita profesionalismului dar si a solutiilor de inalta calitate pe care compania Legrand le furnizeaza.

Castigatorul a fost desemnat prin tragere la sorti, participand la tombola organizata de Legrand Romania in cadrul careia au mai fost acordate alte 30 de premii importante constand in produse de inalta tehnologie, precum solutiile ELIOT.

Programul ELIOT susține dezvoltarea accelerată a Internet of Things, inovatia ELIOT dezvoltand soluții conectate direct de pe smarthphone cu beneficii pe termen lung pentru utilizatorii finali, precum și pentru profesioniști.

Pentru mai multe informații despre programul Eliot puteți accesa link-ul:

http://www.legrand.com/EN/eliot-program_13238.html

 

Campania s-a derulat în perioada 21 mai – 14 septembrie 2018, timp in care aproximativ 1000 de participanti s-au inscris pe site-ul www.castigculegrand.ro, o platforma Legrand Romania pe care se desfasoara toate campaniile companiei.

 

“Constatam ca interesul colaboratorilor nostri pentru campaniile Legrand este semnificativa, produsele si solutiile Legrand fiind distribuite de peste 20 ani pe piata romaneasca si apreciate pentru calitatea, designul, confortul si tehnologia avansata pe care le ofera. Ne place sa investim in relatia de afaceri cu partenerii nostri intelegand nevoile lor si adaptandu-ne continuu la cererile pietei. Transmit multumiri tuturor participantilor pentru ca ne aleg solutiile si felicitari atat marelui premiant cat si celorlalti castigatori ai campaniei “Cursa Campionilor”, a declarat Calin Pascalau, Country Manager.

 

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

În România, Grupul Legrand este prezent de peste 20 ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil.

Bazându-se pe un program de CSR în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse si servicii de inalta tehnologie adaptate la cererea pietei.

Legrand a raportat vânzări de peste 5,5 miliarde de euro în 2017. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă a indicilor bursieri CAC 40, FTSE4Good, MSCI World, Corporate Oekom Rating, DJSI World, Vigeo Euronext Eurozone 120, Europe 120-France 20 şi World 120 si Ethibel Sustainability Index Excellence.

www.legrand.ro