Legrand
Noutati


click pe imagini pentru a le mari

PE SCURT CU LEGRAND: 4 EVENIMENTE INTERACTIVE DESPRE APLICAŢII DE MARE COMPLEXITATE

adaugat la data de: 03.06.2019
Legrand România a organizat o serie de evenimente interactive în Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Braşov, pentru un dialog direct cu partenerii săi specializaţi din domeniul distribuţiei electrice de putere. Create într-un format  dinamic, interactiv şi non-conformist, întâlnirile “Pe scurt cu Legrand” au avut în prim-plan inovaţia şi un caracter practic. 

Cei 140 de participanţi au avut ocazia să testeze mai multe soluţii Legrand de distribuţie de putere de până la 6300 A şi de protecţie a instalaţiilor electrice, competitive şi adaptate unor aplicaţii industriale variate, inclusiv celor din medii agresive sau cu atmosfere extreme.  

Soluţia de tablouri electrice cu sertare debroşabile echipate cu dispozitive de protectie Legrand realizate impreuna cu un partener specialist este dedicată aplicaţiilor industriale cu grad înalt de complexitate (de exemplu în alimentarea unor consumatori vitali sau pentru zone cu risc ridicat-explozii, vibraţii, cutremure). Asigură continuitatea în alimentare a întregii instalaţii în timpul intervenţiei la un modul de protectie şi sunt adaptate unor spaţii reduse. 

Noile confecţiii metalice XL3-S 160, 630,4000, pentru distribuţia de până la 4000A, conduc la optimizarea şi flexibilitate pentru proiectele din segmentul standard. Includ 3 familii de produse: până la 160A, până la 630A şi până la 4000A şi o gamă extinsă cu 16, 24 şi 36 de module pe rând. Au sisteme de distribuţie adaptate, cu bare din cupru sau aluminiu. 

Sistemul inovativ de management al energiei NEMO SX asigură dezvoltarea structurii  de comunicaţie, supervizarea, controlul şi comanda circuitelor dintr-un tablou electric. Permite verificarea functionării în parametri a sistemului, controlul direct şi monitorizarea, la nivel local sau de la distanţă.