Noutati

Oriunde v-ati afla, contribuim la imbunatatirea vietii

Oriunde v-ati afla, contribuim la imbunatatirea vietii.

Cu infrastructuri electrice si digitale, solutii conectate simple, inovatoare si durabile, reusim sa transformam locurile in care oamenii traiesc, muncesc si se intalnesc.

Am imbunatatit vietile timp de 150 de ani si vom ramane dedicati in acest sens. Va dorim tuturor un an cu bucurie si sanatate in 2021!

INFORMARE

Stimate Partener,

 

Ca urmare a confruntării tuturor țărilor cu pandemia mondială provocată de coronavirus

(COVID-19), începând cu 30 ianuarie 2020, Grupul Legrand a luat mai multe măsuri pentru a se asigura atât în privința sănătății echipelor sale din întreaga lume, cât și privind calitatea serviciilor oferite clienților săi. Am stabilit un plan de continuitate pe toate site-urile noastre. La cerere, contactele dumneavoastră obișnuite din vânzări sau achiziții, vă stau la dispoziție pentru a vă oferi o imagine mai precisă a situației de pe fiecaresite.

Cu toate acestea, având în vedere extinderea geografică a tulburărilor și durata lor prelungită, canalele noastre de aprovizionare și livrare sunt acum afectate, ceea ce poate avea repercursiuni în calitatea serviciilor noastre.

Situația actuală este excepțională și în afara controlului nostru și prezintă toate trăsăturile caracteristice unui eveniment de forță majoră.

Echipele noastre sunt complet mobilizate și vor rămâne la dispoziția dumneavoastră pe toată durata acestei perioade dificile.

Pe această cale, dorim să vă mulțumim pentru încrederea acordată.

Legrand și Samsung lansează în premieră în România o soluție pentru camere de hotel inteligente

Legrand și Samsung anunță lansarea în tara noastră a unei soluții dedicate industriei hoteliere, care permite controlul inteligent al camerelor, atat din perspectiva oaspeților, cât și din cea a administrației hotelurilor.

Astfel, oaspeții pot seta temperatura, nivelul iluminarii, deplasarea draperiilor sau funcții specifice camerelor de hotel, afișate pe ecranul televizorului Samsung, prin simpla utilizare a telecomenzii. Mai mult, aceștia pot solicita efectuarea serviciilor de curățenie, folosind aceeași soluție, ceea ce permite optimizarea rutei cameristelor, care beneficiază și de o ghidare online spre destinaţia cea mai apropiată care trebuie împrospătată. Personalizarea poate să ajungă până la programarea accesului la diferite facilități recreative pe care le oferă unitatea de cazare (ore de yoga, de masaj etc). Odata setate preferințele ca profil al vizitatorului, acesta se va putea bucura de confort personalizat de cate ori revine în hotelul respectiv.

Soluția Samsung LYNK HMS (Hotel Management System) transformă televizorul din camera de hotel într-un hub de control și management, combinând principalele atribute tehnice într-o interfață ușor de utilizat și interactivă. Pe lângă facilitățile de administrare a camerei (RMS), hotelurile mai pot accesa un sistem de control a energiei (EMS), serviciul de control în cameră (IRC) și funcția de gestionare a conținutului (CMS).

Credem ca domeniul hotelier are un potential important de dezvoltare în România, cu o creștere constantă a numarului de turisti, dar și a asteptărilor acestora în ceea ce privește utilizarea tehnologiei. Reprezentanții hotelurilor știu că serviciile îi diferențiază și determină decizia de a reveni din partea oaspeților. Se pune întrebarea dacă ne putem permite să ignorăm investiția în tehnologie, când numarul dispozitivelor conectate la nivel global va crește de 10 ori, în 2020 față de anul curent. Legrand se situează, ca întotdeauna, printre promotorii inovației și prezintă, în premieră pentru domeniul hotelier, două soluții pentru controlul inteligent al camerelor de hotel, a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Soluţiile Legrand pot fi insalate atât în hotelurile noi, cât şi în faza de renovare uşoară, într- o manieră non-invazivă.

Dacă este planificată schimbarea prizelor și întrerupătoarele în camera de hotel, de ce să nu alegem variante care pot fi controlate inteligent și de ce nu am adauga echipării camerei și un ecran intuitiv, pentru ca vizitatorii să se bucure de o experiență premium, peste așteptări ? Mai ales că toate acestea pot fi asigurate fără să fie nevoie de cablaje speciale, care să presupună intervenții asupra finisajului pereților, a adaugat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

De asemenea, Legrand oferă o altă variantă customizabilă pentru controlul inteligent al camerelor de hotel, și anume UX, care include o serie de dispozitive care pot fi personalizate în funcție de nevoile hotelului. Pot fi alese de la unul la zece dispozitive diferite pentru managementul camerei, printre care echipamentele de comandî tactile, care permit controlul iluminatului, al temperaturii, al draperiilor sau setarea anumitor scenarii (de exemplu, la un moment al zilei se trag draperiile, se aprinde lumina etc.). Solutia UX include și cititoare inteligente: înainte de intrarea în cameră există un dispozitiv care permite accesul pe bază de card și care afișează statusul camerei și numărul acesteia.

Soluția UX Legrand pentru hoteluri a fost implementată până acum cu succes în hoteluri din întreaga lume, atât în cazul unor unități noi, precum Jumeirah Gate din Dubai, cât și al unor hoteluri de o eleganță clasică, precum Vista Hotel Como din Italia.

DESPRE LEGRAND

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industrial îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume. În România, Grupul Legrand este prezent de peste 20 ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil.

Bazându-se pe un program în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse și servicii de înaltă tehnologie adaptate la nevoile și cerințele pieței. Legrand a raportat vânzări de aproximativ 6 miliarde de euro în 2018. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă notabilă a indicilor bursieri CAC 40 (cod ISIN FR0010307819).

www.legrand.ro; www.legrand.com

DESPRE SAMSUNG

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com

Legrand: piața de smarthome crește cu 30% pe an

Dacă în Belgia și Franța casele inteligente ajung la 60% din totalul segmentului rezidențial nou construit, în România această proporție este de sub 5%. Cu toate acestea, casele inteligente sunt preferate de din ce în ce mai mulți români, creșterea acestui segment fiind de 30% pe an. Cele mai des întâlnite soluții implementate sunt controlul inteligent al iluminatului, al storurilor și al temperaturii, urmate de sonorizare și gestiunea energiei.

Legrand este unul din principalii jucători de pe piața soluțiilor inteligente pentru locuințe, prin intermediul soluțiilor sale integrate MyHOME, dezvoltate în ultimii zeci de ani pe baza înțelegerii nevoilor unor categorii largi de consumatori.

 

 “Primul nostru întrerupător ceramic a fost produs acum 100 de ani și, de atunci, am investit masiv în cercetare și dezvoltare. În momentul de față, Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, iar sistemele noastre de casă inteligentă sunt printre cele mai moderne și inovative de pe piață. Era natural ca oferta noastră să îi atragă și pe clienții din România, care încep să prefere locuințele conectate. Aceștia aleg soluțiile MyHome fiindcă oferă un control natural și facil al dispozitivelor digitale, pot fi adaptate la stilul de viață și la momentul zilei. Totul, conectat cu smartphone-ul, pentru ca locuința să devină interactivă”, a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

 

 Unul dintre proiectele de succes unde sunt accesibile soluțiile MyHome Legrand este complexul rezidențial Casa del Mar din Mamaia, unde apartamentele sunt cablate complet pentru instalarea soluțiilor de automatizare. Pachetele standard Legrand pentru apartamente dotate cu soluția MyHOME încep de la 400 euro, pentru un studio cu funcționalitățile standard și ajung până la 1200 euro, în funcție de necesități.

 

“Practic, cu o investiție care e mai mică decât cea într-un telefon de ultimă generație, poți să-ți transformi casa într-una conectată - cu schimbări mult mai vizibile și mai plăcute în viața ta. În plus, soluțiile noastre aduc economii importante ale consumului de energie electrică, de până la 30%” a adăugat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

 

 Funcționalitățile complete ale soluției MyHome sunt: controlul iluminatului, automatizarea storurilor și a draperiilor, a ușilor de la garaj, setarea temperaturii, a fundalului sonor, precum și gestiunea energiei. Soluția este modulară și poate fi montată extrem de

simplu de către un instalator, cu condiția dotării locuinței, în prealabil, cu un cablaj special.

 

Pentru utilizatori, folosirea soluției implică doar instalarea aplicației dedicate MyHOME_Up, disponibilă în Play Store și Apple Store și configurarea setărilor dorite pentru fiecare încăpere.

 

În plus, utilizatorii își pot crea scenarii, care pot fi configurate în funcție de mai mulți parametri: geolocație, momentul zilei sau condiții meteo. Un scenariu pentru momentul întoarcerii de la birou poate să includă: o anumită temperatură în fiecare cameră în care soluția e instalată, muzică preferată, un nivel al iluminării care să relaxeze, chiar și deschiderea ușii de la garaj sau funcționarea unei prize care până în acel moment fusese oprită, în momentul în care utilizatorul este la o distanță de 500 metri de casă.

 

Un alt produs Legrand extrem de util, care poate fi integrat în cadru soluției MyHOME sau instalat separat este videointerfonul conectat. Prin intermediul acestuia utilizatorii pot vedea pe ecranul smartphone-ului, chiar și atunci când nu se află acasă, cine este la ușă și pot decide dacă să permită accesul în locuință respectivei persoane.

 

 DESPRE LEGRAND

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industrial îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume. În România, Grupul Legrand este prezent de peste 20 ani şi comercializează, prin intermediul

distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil. Bazându-se pe un program în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse și servicii de înaltă tehnologie adaptate la nevoile și cerințele pieței. Legrand a raportat vânzări de aproximativ 6 miliarde de euro în 2018. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă notabilă a indicilor bursieri CAC 40 (cod ISIN FR0010307819).

www.legrand.ro; www.legrand.com

 

 

 DESPRE DE SILVA RESIDENCE 

De Silva Residence este un dezvoltator cu o experiență de peste 25 ani în domeniul imobiliar, ce deține în portofoliu numeroase proprietăți. Imobilele realizate se încadrează în categoria clădirilor de lux, prin exclusivitatea amplasamentelor și calitatea construcțiilor și finisajelor. Printre acestea se  numără „Casa del Mar”, un ansamblu rezidențial din cea mai dorită zonă din Mamaia Nord, lângă plajă, care datorită formei ondulate a balcoanelor și a poziționării blocurilor, oferă tuturor apartamentelor vedere către mare. Distanța dintre imobilele ansamblului este de 40 m. Sunt disponibile studiouri, apartamente cu 2 camere şi 3 camere, cu suprafețe de la 47 mp la 140 mp. www.desilvaresidences.ro

PE SCURT CU LEGRAND: 4 EVENIMENTE INTERACTIVE DESPRE APLICAŢII DE MARE COMPLEXITATE

Legrand România a organizat o serie de evenimente interactive în Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Braşov, pentru un dialog direct cu partenerii săi specializaţi din domeniul distribuţiei electrice de putere. Create într-un format  dinamic, interactiv şi non-conformist, întâlnirile “Pe scurt cu Legrand” au avut în prim-plan inovaţia şi un caracter practic. 

Cei 140 de participanţi au avut ocazia să testeze mai multe soluţii Legrand de distribuţie de putere de până la 6300 A şi de protecţie a instalaţiilor electrice, competitive şi adaptate unor aplicaţii industriale variate, inclusiv celor din medii agresive sau cu atmosfere extreme.  

Soluţia de tablouri electrice cu sertare debroşabile echipate cu dispozitive de protectie Legrand realizate impreuna cu un partener specialist este dedicată aplicaţiilor industriale cu grad înalt de complexitate (de exemplu în alimentarea unor consumatori vitali sau pentru zone cu risc ridicat-explozii, vibraţii, cutremure). Asigură continuitatea în alimentare a întregii instalaţii în timpul intervenţiei la un modul de protectie şi sunt adaptate unor spaţii reduse. 

Noile confecţiii metalice XL3-S 160, 630,4000, pentru distribuţia de până la 4000A, conduc la optimizarea şi flexibilitate pentru proiectele din segmentul standard. Includ 3 familii de produse: până la 160A, până la 630A şi până la 4000A şi o gamă extinsă cu 16, 24 şi 36 de module pe rând. Au sisteme de distribuţie adaptate, cu bare din cupru sau aluminiu. 

Sistemul inovativ de management al energiei NEMO SX asigură dezvoltarea structurii  de comunicaţie, supervizarea, controlul şi comanda circuitelor dintr-un tablou electric. Permite verificarea functionării în parametri a sistemului, controlul direct şi monitorizarea, la nivel local sau de la distanţă.
1 2 3 4 5