Legrand

Noutati

NOILE PACHETE MYHOME PENTRU AUTOMATIZAREA LOCUINȚEI

6 Iunie 2016

Descoperă noua perspectivă asupra soluțiilor de automatizare a locuinței! 

Alege între cele patru pachete pentru control iluminat și control temperatură, cu prețuri începând de la 1.068 Euro + TVA.

- Cămin mai confortabil și economie de energie;
- Control inteligent de la distanță de pe smartphone sau de pe tabletă;
- Multiple posibilități de alegere între finisaje premium pentru orice stil de interior;
- Soluție rapidă, care vine deja programată și care se poate monta direct de către instalator.

Noile Soluții Nuvo: Muzică de înaltă fidelitate pentru casa ta

8 Decembrie 2015

Parte din Grupul Legrand din 2012, NuVo este un inovator la nivel mondial cu 85 de ani de experiență în domeniul sistemelor audio.

Soluțiile NuVo de distribuție digitală a sunetului multi-zonă și multi-sursă garantează o experiență audio superioară prin intuitivitate, mobilitate și usurință în instalare și utilizare.

Cu NuVo te bucuri de o audiție impecabilă în întreaga locuință:

⦁    Calitate
⦁    Flexibilitate
⦁    Simplitate

Legrand lansează noile fișe pentru confortul tău

7 Decembrie 2015

Noile fișe Legrand răspund cu succes nevoilor stilul de viață contemporan prin funcțiuni multiple, design ergonomic și compatibilitate cu diverse tipuri de prize.

Poți alege o lampă de veghe cu opțiunea de a alege între lumină caldă și rece sau cu funcție de lanternă cu o autonomie minimă de 1,5 ore 

Iar pentru a fi mereu conectat, alege un încărcător USB pentru acasă și la birousau un încărcator pentru mașină, ce îțiposibilitatea încărcării concomitente a două dispozitive mobile.

Legrand Romania prezinta Vantage: solutia premium pentru spatii exclusiviste!

27 Noiembrie 2015

Lider la nivel global in sisteme integrate de automatizare si control pentru spatii exclusiviste si cu o experienta de 30 in domeniile rezidential, comercial si nautic, Vantage iti ofera tehnologii de ultima generatie si design contemporan pentru un control total.

PERSONALIZARE: flexibilitate si adaptare totala in functie de dorintele si nevoile fiecarui utilizator.

CONTROL INTUITIV: controlul setarilor de iluminat, audio, video, alarma, supraveghere, precum si al sistemelor HVAC doar prin apasarea unui buton sau atingerea ecranului tactil.

EXPERIENTA DE UTILIZARE COMPLETA: ecrane tactile, subtiri si elegante, precum si aplicatie de mobil, personalizata pentru cele mai populare platforme mobile, iOS si Android.

DESIGN CONTEMPORAN SI FINISAJE PREMIUM: imbina apectul elegant cu functiunile avansate, pentru a crea scenarii sofisticate adaptate fiecarui ambient

Legrand lansează pe piața din România noua gamă Valena Life

17 Septembrie 2015

Noua gama Valena Life beneficiază de cunoştinţele acumulate la nivel global de către Legrand şi oferă astfel soluţii din ce în ce mai performante pentru segmentele rezidențial și terțiar:  o gamă completă de întrerupătoare și prize, precum și soluții multimedia și alte dispozitive  pentru un control inteligent al spațiului.

Soluțiile Valena Life răspund cu succes exigențelor oricărui tip de client prin:

        -Mecanismul inovator Valena In'Matic:  sigur, fiabil, performant

        -Designul modern cu finisaje variate

        -Peste 150 de funcțiuni pentru simplitate și eleganță

1 2 3 4 5