Legrand

Noutati

Instalezi usor si castigi garantat!

 Cu Legrand totul e simplu! Produsele sunt simplu de instalat, iar premiile pot fi castigate garantat!

Tocmai de aceea, campania promotionala Legrand se adreseaza electricienilor care vor sa isi duca la indeplinire planurile din vara aceasta cat mai simplu si rapid!

Vara, numarul lucrarilor electrice creste, asa ca fiecare electrician isi doreste produse de calitate, pe care sa le instaleze simplu. Oferta Legrand vine in intampinarea dorinteloracestora cu o gama larga de produse din gamele Niloe si SoHo (echipamente de protectie si distributie).

Planurile de vara includ si innoirea trusei de lucru sau gadget-uri noi? Legrand s-a gandit si la asta! Astfel, premiile pe care electricienii le primesc garantat includ multe produse din care acestia pot alege, ca de exemplu multimetru digital, tableta Samsung sau .

Iar dupa munca din vara aceasta, toti electricienii isi doresc o vacanta bine-meritata la inceputul toamnei, nu-i asa? Legrand a planuit deja vacanta perfecta pentru unul din norocosii participanti la campanie: o excursie de doua persoane la Oktoberfest!

Mai multe detalii despre Regulament, modalitate de inscriere, premii si produse participante gasiti pe site-ul campaniei, www.castigculegrand.ro!

Noua gama EZ+ de paturi pentru cabluri de la Cablofil

Cablofil a dezvoltat o gama noua de paturi pentru cabluri, EZ+, care reprezinta o solutie alternativa la paturile pentru cabluri din otel galvanizat la cald.

Un strat de protectie organic, inovator, aplicat pe paturile pentru cabluri din otel electrozincat, asigura rezistenta la coroziune similara cu cea a produselor galvanizate la cald, in conditiile unor costuri mai reduse......

Noile fise inovative

Noile fise inovative Xenon permit utilizarea multipla a unei prize, oferind pe langa functiunea de baza, anume priza de curent, posibilitatea incarcarii simultane a doua telefoane mobile sau prelungirea cablurilor de date. In plus, noile fise asigura o siguranta sporita, fiind protejate la supratensiuni atmosferice.

Noua gamă DPX3

Noua gamă de disjunctoare compacte în carcasă turnată DPX³ este una dintre soluţiile Legrand care asigură un mai bun control şi o protecţie sporită a tuturor instalaţiilor dumneavoastră de joasă tensiune.
DPX³ este soluţia ideală pentru protecţia sigură şi precisă a bunurilor şi persoanelor, o bună continuitate a funcţionării, instalare facilă, libertate de configurare şi întreţinere şi reglaje uşoare. Inovaţiile tehnologice ale produsului vă asigură un mai bun control de la distanţă şi accesul facil la parametrii electrici sau la consumul de energie în instalaţia dumneavoastră. Acest document oferă informaţii cu privire la numeroasele avantaje ale gamei DPX³/DPX, care vine în întâmpinarea
tuturor nevoilor dumneavoastră privind selectarea, configurarea sau crearea tablourilor electrice, investiţiile sau modul de funcţionare aferente instalaţiei.

Noua gama Niloe

Potrivit pentru mediu si pentru tine

Design Eco
Design-ul Eco ajută la reducerea impactului asupra mediului pe durata fiecărei etape din ciclul de viaţă al produsului.

  • reducerea marcajelor laser
  • optimizarea ambalajului
  • ambalarea în materiale reciclabile
  • gama Niloé™ este produsă în fabrici certificate ISO 14001 în care se acordă o grijă permanentă impactului asupra mediului pentru fiecare activitate în parte

Afla mai mult

1 2 3 4 5