Legrand

Noutati

Noul sistem de jgheaburi P31 OFT pentru cabluri de fibra optica

10 August 2015

Special proiectata pentru cerintele riguroase din centrele de date, noua gama de jgheaburi P31 OFT asigura:

       - Rezistenta superioara la sarcina si la foc comparativ cu jgheaburile din material plastic

       - Nivel ridicat de protectie impotriva deteriorarii cablurilor - Gama completa de accesorii pentru orice configuratie a traseului

       - Instalare usoara in timp redus

       - Sase variante cromatice pentru identificarea usoara a circuitelor

Legrand se aliniază noilor reglementări privind eficienţa energetică

Începând cu 1 iulie, Uniunea Europeană impune un nou set de condiţii pentru transformatoarele de putere, limitând valorile maxime ale pierderilor de putere.

Astfel, sunt obligatorii:

·   Transformatoarele tip AoBk şi AoAk pentru putere de până la630 kVA

·   Transformatoarele tip AoAk pentru putere de peste800 kVA

Legrand răspunde acestor condiţii prin noile transformatoare, care îţi oferă:

·   Calitate şi eficienţă ridicate

·   Produse de serie sau soluţii personalizate pentru aplicaţii specifice

Solicitati mai multe detalii Reprezentantului Legrand!

Instalezi usor si castigi garantat!

 Cu Legrand totul e simplu! Produsele sunt simplu de instalat, iar premiile pot fi castigate garantat!

Tocmai de aceea, campania promotionala Legrand se adreseaza electricienilor care vor sa isi duca la indeplinire planurile din vara aceasta cat mai simplu si rapid!

Vara, numarul lucrarilor electrice creste, asa ca fiecare electrician isi doreste produse de calitate, pe care sa le instaleze simplu. Oferta Legrand vine in intampinarea dorinteloracestora cu o gama larga de produse din gamele Niloe si SoHo (echipamente de protectie si distributie).

Planurile de vara includ si innoirea trusei de lucru sau gadget-uri noi? Legrand s-a gandit si la asta! Astfel, premiile pe care electricienii le primesc garantat includ multe produse din care acestia pot alege, ca de exemplu multimetru digital, tableta Samsung sau .

Iar dupa munca din vara aceasta, toti electricienii isi doresc o vacanta bine-meritata la inceputul toamnei, nu-i asa? Legrand a planuit deja vacanta perfecta pentru unul din norocosii participanti la campanie: o excursie de doua persoane la Oktoberfest!

Mai multe detalii despre Regulament, modalitate de inscriere, premii si produse participante gasiti pe site-ul campaniei, www.castigculegrand.ro!

Noua gama EZ+ de paturi pentru cabluri de la Cablofil

Cablofil a dezvoltat o gama noua de paturi pentru cabluri, EZ+, care reprezinta o solutie alternativa la paturile pentru cabluri din otel galvanizat la cald.

Un strat de protectie organic, inovator, aplicat pe paturile pentru cabluri din otel electrozincat, asigura rezistenta la coroziune similara cu cea a produselor galvanizate la cald, in conditiile unor costuri mai reduse......

Noile fise inovative

Noile fise inovative Xenon permit utilizarea multipla a unei prize, oferind pe langa functiunea de baza, anume priza de curent, posibilitatea incarcarii simultane a doua telefoane mobile sau prelungirea cablurilor de date. In plus, noile fise asigura o siguranta sporita, fiind protejate la supratensiuni atmosferice.

1 2 3 4 5