Materiale premium,
rezistență excelentă
Legrand oferă soluții premium pentru sălile de întâlnire, cum ar fi Incara™ Flip-up cu aspectul său elegant și rafinat. Prizele se potrivesc perfect sub capac, chiar și atunci când dispozitivele sunt conectate.
Simplu și practic
Incara™ Tower 120 este compact și perfect pentru utilizarea la mesele de ședințe, mai ales la mesele rotunde (profil de 121 mm Ø). Este prevăzut cu un mecanism de deschidere prin apăsare și oferă acces de pe fiecare parte la o priză de alimentare și la un încărcător USB A+C. Tower 120 este disponibil, de asemenea, într-o versiune cu încărcător wireless, prevăzut cu un inel cu iluminare (indicator de încărcare).
Produse mobile și modulare
Gama Incara™ include și soluții compacte, cum ar fi Link’On, un bloc multipriză gata de utilizare și mobil, care poate furniza alimentare pentru până la 6 utilizatori, direct de pe masa de ședințe. De asemenea, pot fi combinate cu alte unități de prelungire pentru a oferi posibilitatea a mai multor utilizatori să se conecteze.
Peste 250 de funcții Mosaic™
Incara™ Multilink este o soluție complet modulară care se bazează pe funcțiile standard Mosaic™ pentru distribuirea energiei și a datelor, cu montaj încastrat în mobilier sau vertical în pereții despărțitori.
Soluția esențială pentru
sălile de ședințe
Incara™ Top Access permite stocarea discretă și ușoară pentru blocurile cu multi-priză și pot include încărcătoare și cabluri. Grație casetei sale integrale, Incara™ Top Access poate stoca și ascunde toate soluțiile de conectare electrică. Pentru o închidere lină, capacul este prevăzut cu un amortizor.
Incara™ este disponibil
cu software-ul pCon
Atunci când ai un proiect de amenajare a unui birou sau de încorporare accesorii electrice în mobilierul de birou și ești un profesionist care lucrează în sectorul mobilierului de birou, poți accesa catalogul Legrand și poți configura cu ușurință toate produsele Incara™.
 
INCARA™
O gamă complet nouă de produse dedicate spațiului de lucru
 
INCARA™
Soluții multifuncționale, ergonomice și simplu de instalat pentru acasă, birou și ședințe.