Funcții esențiale pentru
utilizatorii dispozitivelor mobile
Pentru a satisface cerințele utilizatorilor de dispozitive mobile, modulul Incara™ Disq 80 îmbină funcții esențiale în același dispozitiv. Produsul este conceput pentru a se integra perfect în orice mobilier de birou. Priza încastrată (sistem brevetat Legrand) este mai atractivă și ușor de de curățat.
Design simplu și practic
Prizele rabatabile oferă cu adevărat ușurință de utilizare și conexiune rapidă pentru dispozitivele mobile: laptopuri, smartphone-uri, tablete, sisteme audio și video etc. Utilizatorii dispun de o gamă largă de conexiuni pentru alimentare și date, ușor accesibile.
Materiale premium,
rezistență excelentă
Blocurile Incara™ Disq’In combină eleganța, confortul și instalarea rapidă. Ele îmbunătățesc spațiul de lucru sau sala de ședințe. Utilizatorii beneficiază de funcții esențiale pentru încărcarea dispozitivelor mobile. Sistemul inovator de fixare rapidă reduce considerabil durata de instalare (sistem brevetat Legrand).
Soluții de birou gata de utilizare
Cu mai multe finisaje și accesorii, Incara™ Electr’On va fi întotdeauna opțiunea perfectă pentru utilizarea într-un birou sau spațiu de lucru. Incara™ Electr’On poate fi montat, pur și simplu, orizontal pe suprafața de lucru sau în unghi, cu ajutorul unui accesoriu de fixare, pentru acces mai ușor la prize.
Soluția esențială pentru
sălile de ședințe
Incara™ Top Access permite stocarea discretă și ușoară pentru blocurile cu multi-priză și pot include încărcătoare și cabluri. Grație casetei sale integrale, Incara™ Top Access poate stoca și ascunde toate soluțiile de conectare electrică. Pentru o închidere lină, capacul este prevăzut cu un amortizor.
Flexibilitate și confort
Cu designul său modern și dimensiunile optimizate, Incara™ On Desk se poate adapta la orice configurație de mobilier și poate fi instalat cu ușurință pe sau sub birouri, pentru distribuția energiei cât mai aproape de utilizator, fără a fi necesară perforarea mobilierului. Combină ergonomia, designul modern și dimensiunile optime pentru o integrare discretă. Designul său angular permite un acces mai ușor la prize.
Compact și practic cu încărcător wireless
Încărcă-ți eficient smartphone-ul cu ajutorul stației de încărcare wireless sau cu prizele USB de tip A și tip C. O soluție ideală pentru locuință sau birou. Plasați smartphone-ul pe suprafața înclinată antiderapantă și urmăriți mesajele în timp ce smartphone-ul se încarcă wireless, în siguranță.
Prelungitor cu dublă funcționalitate
Prelungitorul multi-priză cu stativ pentru tabletă îți permite să conectezi toate dispozitivele electrice și mobile oferind, în același timp, un stativ ergonomic pentru tableta sau smartphone-ul tău. Stativul practic are o suprafața antiderapantă care fixează tableta în timp ce se încarcă sau în timp ce răsfoiești o rețetă.
Alimentează-ți dispozitivele și menține spațiul de lucru ordonat
Multi-priza cu prindere cu cleme este elegantă și discretă, permițându-ți să conectezi până la patru dispozitive 2P+T și două dispozitive mobile USB de tip A. Datorită sistemului de prindere cu cleme, se potrivește pe suprafețele birourilor cu o grosime de până la 63 de mm.
Încărcare wireless
Utilizatorii își pot încărca smartphone-ul oriunde cu soluții elegante de încărcare wireless care se vor potrivi perfect cu orice mobilier. Cu încărcătorul wireless Incara Disq 80 QI de la Legrand, poți uita de căratul ștecărelor voluminoase.
Incara™ este disponibil
cu software-ul pCon
Atunci când ai un proiect de amenajare a unui birou sau de încorporare accesorii electrice în mobilierul de birou și ești un profesionist care lucrează în sectorul mobilierului de birou, poți accesa catalogul Legrand și poți configura cu ușurință toate produsele Incara™.
 
INCARA™
O gamă complet nouă de produse dedicate spațiului de lucru
 
INCARA™
Soluții multifuncționale, ergonomice și simplu de instalat pentru acasă, birou și ședințe.