Pe lângă utilizarea aplicației Home + Control, sistemul MyHOME poate fi gestionat și de utilizator în următoarele moduri:
Classe 300EOS with Netatmo
Îndeplinește și funcția de Gateway pentru sistemul MyHOME, acesta poate fi conectat la BUS-ul respectiv pentru gestionarea funcțiilor de automatizare a locuinței printr-un meniu dedicat.
Comenzi cu asistenți vocali
„Ok Google, turn off all the lights”
„Alexa, start the fan”
"Alexa, I am home"
Sunt doar câteva comenzi pentru a gestiona luminile, prizele conectate și, prin scenarii, de asemenea, storurile, alarma și temperatura ideală.
<
Comenzile Digitale Living Now
Dispozitive cu butoane avansate, estetice și echipate cu butoane capacitive cu grafică LED care pot fi configurate folosind aplicația Comenzi digitale.
Comenzile pot fi extinse sau reconfigurate pentru funcții noi fără intervenții de cablare.
Comenzile BUS trebuie completate cu capacele Living Now, Livinglight, Axolute și Matix
Dispozitive dotate cu semnalizare LED a stării de încărcare care urmează să fie configurate cu aplicația Home + Project în funcție de funcțiile de gestionat (lumini, storuri, scenarii etc.).
Comenzi conectate „with Netatmo” Living Now și Livinglight.
Realizate cu tehnologia radio Zigbee, aceste dispozitive sunt cablate ca cele tradiționale, dar realizează funcții inteligente și avansate precum controlul general pentru lumini sau storuri, gestionarea scenariilor, controlul consumului de energie prin aplicația Home + Control.

Integrarea acestor dispozitive în MyHOME permite crearea de sisteme cu tehnologii mixte BUS-radio Zigbee care sunt extrem de flexibile și potrivite pentru orice tip de mediu și nevoie.
Ecran tactil HOMETOUCH
HOMETOUCH este o interfață simplă și
imediată echipată cu un ecran tactil mare de 7”
pentru a avea la îndemână toate funcțiile de
automatizare a locuinței.

Dispozitivul este, de asemenea, o unitate video
internă conectată, care poate gestiona și
apelurile local și de la distanță prin smartphone
și aplicația gratuită Door Entry pentru
HOMETOUCH.
INTEGRARE CU TERȚE PĂRȚI
MyHOME este un sistem deschis care se integrează ușor și fără nicio modificare a sistemului, cu cele mai bune tehnologii, sisteme și dispozitive de la terți în trei moduri diferite:

INTEGRAREA CU GATEWAY MyHOME Server1 sau cu unitatea internă CLASE 300EOS cu NETATMO: Soluție simplă datorită driverelor de integrare deja prezente în dispozitivele gateway.

INTEGRAREA FOLOSIND INTERFAȚA DE PROGRAMARE A APLICAȚIEI (API). Se realizează în două moduri:

- prin partajarea diferitelor limbaje de programare pe platforma IP

- prin platforme Cloud IOT precum Artik Samsung și similare. Aceste soluții sunt disponibile și dezvoltate prin programul de integrare „Works with Legrand”.
 
INTEGRARE CU DRIVER MANAGER ART. F459:
Integrarea se realizează folosind dispozitivul Driver manager configurat cu driverul specific creat în funcție de sistemul sau dispozitivul care urmează să fie gestionat. Soluția este potrivită pentru realizarea unor funcții care nu sunt disponibile cu sistemul MyHOME.
INSTALAREA
Dispozitivele BUS sunt cablate folosind un cablu cu două fire (pereche torsadată) pentru distribuirea informațiilor și tensiunea de alimentare la 27V dc. Instalarea dispozitivelor Smart conectate „cu Netatmo” urmează regulile cablajului tradițional cu conectare la rețeaua electrică 230V ac; dispozitivele wireless sunt alimentate de la baterie și nu necesită cablare specifică.
Attuatori
Doppino Bus
MyHome
Comandi digitali
e presa energia
Comandi digitali
Luce e Full
ZigBee
Posto Interno
Classe 300EOS
‹‹with Netatmo »
Modern Router WiFi
Doppino BUS
Videocitofonia
Internet
Deviatore
connesso
with Netatmo
ZigBee
Comando luci wireless
‹‹with Netatmo »
ZigBee
Funcția de gateway a dispozitivului Classe 300EoS pentru dispozitivele with Netatmo va fi disponilă în curând
Pagina anterioară
Prezentare generală