SOLUȚIA IDEALĂ
PENTRU O INSTALARE EFICIENTĂ
Grupul Legrand a mărit oferta pentru centrele de date cu sistemul inovator Fiber Raceway! Dedicat distribuției digitale de date, patul de cablu Fiber Raceway este soluția ideală pentru a asigura o cablare optimă de fibră optică și o rețea foarte eficientă în orice moment.

Știai că aproximativ jumătate din problemele de rețea de astăzi sunt cauzate de infrastructura de cablare inadecvată? Cu Fiber Raceway, ești sigur că vei beneficia de o infrastructură fiabilă, durabilă și scalabilă, care îți permite să izolezi și să protejezi eficient cablurile de fibră optică. În plus, Fiber Raceway este un sistem flexibil și modular care permite efectuarea rapidă a lucrărilor în rețea, cu timpi minimi de deconectare.
CINCI ARGUMENTE IMPORTANTE
PENTRU A ALEGE FIBER RACEWAY
INSTALARE UȘOARĂ
INSTALARE UȘOARĂ
1
Sistem de gestionare a cablurilor
Odată cu cererea crescută a cerințelor vitezelor de rețea, cablurile de fibră optică sunt separate cu ajutorul Fiber Raceway de serviciile de cupru și direcționate într-un sistem de jgheaburi închise, îndeplinind următoarele cerințe:
culoare distinctă strălucitoare a jgheabului: galben
protecție împotriva compresiei
menținerea razelor de curbură naturale ale fibrelor optice
dimensiuni disponibile 50 mm, 100 mm, 220 mm, 300 mm și 600 mm
2
Îndeplinește standardele importante
material 100% LSZH, cu proprietăți de autostingere: limitarea riscului de accidente pentru personal și pentru echipamentele de transmisie
conform UL94-V-0 (50 mm UL94-V-1)
conform ROHS
conform UL2024A
3
Instalare ușoară și economie de timp
Jgheab predecupat, accesorii de montaj simple și fără unelte.
4
Zero timp de deconectare
Fiber Raceway poate fi schimbat sau extins cu ușurință fără a fi nevoie să îndepărtezi fibra existentă sau să întrerupi conexiunea existentă.
5
Complet reciclabil
Noryl, materialul utilizat pentru construirea Fiber Raceway, este complet reciclabil. Element extrem de important pentru viitoarele centre de date.